Новини

Історія "Дніпропетровські ліфтовики стали кращими в Україні"

Ура! За версією єдиного в Україні інформаційно-аналітичного журналу, присвяченого подіям ліфтової галузі «Ліфт Експерт», дніпропетровське підприємство «Ліфтреммонтаж Дніпро» увійшло до п'ятірки найбільш успішних обслуговуючих підприємств галузі в Україні за підсумками року, посівши друге місце після «Миколаївліфт».


Позаду нас - ліфтовики Черкас, Чернігова і Херсона. За словами співробітників журналу, їх рейтинг не претендує на виняткову об'єктивність, а висловлює колективна думка редакції «Ліфт Експерт» і заснований на таких показниках, як кількість обслуговуваних ліфтів, оперативність і якість виконаних робіт, наявність систем диспетчерського зв'язку, аварійної служби, рівень кваліфікації персоналу.


«Ліфтреммонтаж Дніпро» отримав «срібло» ліфтового п'єдесталу за те, що в умовах жорсткої кризи 2014 року підприємство не тільки не постраждала, але, навпаки, розширило число послуг, що надаються і підвищило їх якість.
За словами директора підприємства Сергія Іващенка, основами успішної роботи «Ліфтреммонтаж Дніпро» є унікальна система контролю і управління робочим процесом і стабільний постійне зростання кількості обслуговуваних ліфтів. До речі, девіз підприємства - «Завжди на висоті!»