Новини

14.10.2017 Свято чоловіків

День захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом.

2014 року в українському суспільстві внаслідок реакції на збройну агресію Росії підсилилися тенденції декомунізації — відмови від радянських символів і свят.

Президент України Петро Олексійович Порошенко з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві встановив щорічно 14 жовтня відзначати — День захисника України.

Керівництво та колектив спеціалізованного підприємства “Ліфтреммонтаж Дніпро” щиро вітає усіх чоловіків зі святами   – Днем захисника України  та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати  нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь,  давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею  славного війська козацького та всього українського люду.

І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир,  добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися  любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Сердечно бажаємо вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні.

Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.