Новини

05.05.2017 Дружня зустріч Дніпро-Вільнюс

Директор спеціалізованого підприємства "Ліфтреммонтаж Дніпро" в рамках дружнього візиту відвідав найбільше спеціалізоване підприємство Литви UAB Barduva в місті Вільнюс.

Візит відбувся в період з 01 по 05 травня 2017 року.

Компанія BARDUVA спеціалізується на розробці і виробництві платформенних Підйомників вертикального переміщення для людей з обмеженими можливостями.


Програма перебування представника України передбачала проведення робочих зустрічей, конференцій і технічних нарад.
В ході обговорення українська сторона надала інформацію про стан ліфтової галузі Дніпропетровської області та поділилася досвідом технічного обслуговування, ремонту і модернізації ліфтів вітчизняного та імпортного виробництва.

Представники компанії Керівник відділу експортних продажів Skirmante Mulokiene і Керівник технічних продажів Darius Dervinis провели невелику екскурсію по заводу. І розповіли, що безперервне вдосконалення, підвищення потужності виробництва, використання сучасних технологій і професіоналізм співробітників дозволяють забезпечити широкий асортимент продукції. Компанія BARDUVA досягла високої продуктивності головним чином завдяки відповідальним і професійним співробітникам, які не бояться взяти на себе більшу відповідальність і займатися не простими і цікавими проектами, а також постійно шукають нові ідеї та рішення. Висока якість продукції, цінова стратегія і рівень обслуговування дозволили компанії добитися відмінних результатів.
 
     Переймаючи досвід наших північних сусідів, сподіваємося на успішне застосування даних технологій на території міста Дніпра для поліпшення якості обслуговування людей з обмеженими можливостями.