Новини

21.04.2016 Самоорганізованним мешканцям новостворених ОСББ

Живучи під час змін, важко стояти на місці, постійно доводиться рухатися і розвиватися. До набуття чинності закону про спільне управління майном багатоквартирних будинків залишилося зовсім небагато часу.  

Тепер мешканці самі зможуть прийняти рішення, яким саме чином вони будуть управляти своїми під'їздами, дахами, підвалами і т.д.

 

Даний закон значно спрощує процедуру відмови від послуг ЖЕКів, так як діюча система ЖКГ, в основі якої лежить ЖЕК, занадто енертна в теперішніх українських реаліях. Як показує практика європейських країн , самоорганізація мешканців єдиний діючий механізм управління багатоквартирним будинком. Але ж в процесі будь якого реформування,  найважливішим фактом є інформаційна підготовленість  мешканців  в багатоквартирних будинках та усвідомлення  себе повноцінними співвласниками будинку, в якому живуть та приймають важливі для функціонування будинку рішення на загальних зборах ОСББ.

З проханнями відновити роботу непрацюючих ліфтів щоденно до Цілодобової центральної диспетчерської служби спеціалізованного підприємства “Ліфтреммонтаж Дніпро” звертаються громадяни з інших районів міста, які ми на превеликий жаль не обслуговуємо. Тож не дивно, адже ліфти відслужили 25-річний термін експлуатації і в більшості випадків потрібна заміна дорогих матеріалів, але без допомоги балансоутримувача рішення цих проблем ускладнюється.

У непростий перехідний період де мають місто складності щодо своєчасних  ремонтів  ліфтового обладнання та питання до кого звертатися за допомогою при його зупинці, підприємство “Ліфтреммонтаж Дніпро” завжди знаходиться поруч з самоорганізованними мешканцями та завдяки професіоналізму атестованного персоналу завжди готове прийти на допомогу.

 

Якщо в Вашому будинку ліфтове обладнання зупинено, а при зверненні до балансоутримувача (ЖЕКу) Ви отримали відмову на укладення договору з ремонту Вашого підйомника, звертайтеся до нас безпосередньо! Звернувшись до нас, у Вас є унікальна можливість скористатися послугою ремонту ліфтового обладнання та формування накопичувального ремонтного фонду  при укладанні індивідуального договору на ТО !

 

Єдиний вихід на сьогодні дати нове життя своєму ліфтовому обладнанню -це перехід на європейську модель управління своїм будинком всім разом!