Новини

11.03.2016 ЗАСТУПНИК МЕРА ПОВІДОМИВ, КОЛИ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ВСІ ЛІФТИ

Оптимістичні прогнози щодо ремонту ліфтів в Дніпропетровську надав заступник міського голови Михайло Лисенко. Він заявив, що в цьому році влада налаштована відремонтувати всі ліфти міста. Однак повністю реалізувати таку програму-максимум не вдасться.

- Бюджет міста буде прийнятий тільки в кінці цього місяця, - зазначив Михайло Лисенко. - Після отримання коштів необхідно замовити проект ремонту - на проектування знадобиться два місяці, потім проводиться експертиза - ще місяць, після цього повинен пройти тендер - ще два місяці. Словом, безпосередньо на виконання робіт залишиться останній квартал року. Проте, до Нового року ми відновимо не менше 70% стоячих ліфтів. Але в другому кварталі 2017 року в Дніпропетровську не залишиться жодного простою ліфта.

Він також зазначив, що в першу чергу ліфти будуть ремонтуватися в будинках, мешканці яких створюють ОСББ, а також в будинках де немає боргів за технічне обслуговування ліфтів.

Слід зазначити, що це повідомлення Михайло Лисенко зробив в присутності директорів всіх чотирьох підприємств, які обслуговують ліфти в Дніпропетровську.

Джерела посилань:

http://dv-gazeta.info/dneprnews/zam-mera-soobshhil-kogda-otremontiruyut-vse-liftyi-dnepropetrovska.html

http://dnepr.comments.ua/news/2016/03/10/103056.html

 http://www.gorod.dp.ua/news/114918