Новини

30.12.2014 Підсумки 2014 року

 Підведення підсумків року, що минає не завжди просте завдання. Складно дивитися з оптимізмом у майбутнє, коли щодня засоби масової інформації публікують дані про те, що не вщухають військовому конфлікті, глибоке падіння економіки, зростаючий держ. борг і дефіцит бюджету, прискорення темпів інфляції, прискорення девальвацію гривні і криза в енергетичній сфері. Але не дивлячись на все це не можна не відзначити позитивні моменти в роботі трудового колективу спеціалізованого підприємства "Ліфтреммонтаж Дніпро", вміння і професіоналізм якого задає стандарти якості для жителів міських багатоповерхівок, які щодня користуються ліфтом.

 Так у 2014 році спеціалізованим підприємством "Ліфтреммонтаж Дніпро" взято курс на збільшення обсягів технічного обслуговування юридичних осіб (ОСББ та ЖБК), збільшення кількості яких стане надійним фундаментом для формування майбутніх високих соціальних і економічних показників колективу, збільшення робочих місць на підприємстві та надання сучасного технічного обслуговування ліфтів для наших постійних абонентів.

Переходячи до цифр можна не тільки пишатися підсумками року, а й встановити стандарти, які повинні стати щорічною складовою для безпечної експлуатації ліфтів на 2015р. Так в 2014 році підприємством вироблено повне технічне обслуговування парку ліфтів: виконано 175 ремонтів ліфтового обладнання з них 168 поточних, 7 капітальних, перемотано 82 од. тягових двигунів, відремонтовано 76 редукторів. І це тільки та частина технічного айсберга, яка завдяки високій трудовій дисципліні і дружній роботі колективу з кожним роком буде піднімати якість обслуговування на рівень європейських стандартів.

 Вже більше 3-х років успішно працює комплексна електронна диспетчерська програма для спільної взаємодії центральної диспетчерської служби з електромеханіками і Цілодобової Аварійною Службою. Завдяки якій здійснюється двостороння голосовий зв'язок з фіксацією аудіозаписи переговорів диспетчера з жителями, які телефонують не тільки з телефонів, але і з кабіни ліфта.

 Також для подальшої безпечної експлуатації ліфтів системами диспетчеризації обладнають не тільки будинки місцевих рад, але й ОСББ та ЖБК у віддалених районах міста.

 Можна підкреслити, що щоденна сумлінна робота колективу, впровадження європейських стандартів на підприємстві є одним з важливих проектів у нашому місті, результати якого протягом 2014р були неодноразово відзначені керівництвом Дніпропетровської Обласної Державної адміністрації.


   У висновку звертаємо увагу на той факт, що високі оцінки роботи підприємства завжди зобов'язують надавати послуги і виконувати роботи на високому рівні щодня вдосконалюючись для досягнення більш високих норм і стандартів.