Новини

14.03.2014 День працівників житлово-комунального господарства!

  16 березня 2014 р своє професійне свято - День працівників побутового обслуговування населення та житлово -комунального господарства - відзначають люди , чия робота пов'язана з різною сферою обслуговування ЖКХ.
  День працівників житлово -комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається на Україні згідно з Наказом Президента (№ 46 / 94 , від 15 лютого 1994 року в редакції Наказу Президента № 385 / 95 від 19 травня 1995 года) в третю неділю березня як професійне свято працівників житлово -комунального господарства і побутового обслуговування населення. Свою історію він веде ще з часів СРСР , де відзначався з 1966 року в четверте неділю липня як День працівників торгівлі , побутового обслуговування населення та житлово -комунального господарства. За Наказом Президії Верховної Ради СРСР від 1 жовтня 1980 № 3018- Х « Про святкові і пам'ятні дні» , в редакції Указу Президії Верховної Ради СРСР від 1 листопада 1988 р. N 9724 -XI «Про внесення змін до законодавства СРСР про святкові і пам'ятні днях » він був перенесений на третю неділю березня.
     Наше сьогоднішнє життя важко уявити без стабільної цілодобової роботи цих багатофункціональних служб. Працівники галузі на Україні невтомно піклуються, щоб в наших оселях завжди була вода, газ, тепло і світло, щоб працював ліфт і радували око парки і сквери, вулиці і дороги, двори і під'їзди . Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи працівників житлово -комунального господарства та побутового обслуговування населення - основа гарного настрою людей , гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.
     Неможливо переоцінити значимість професіоналізму і відповідальності тих , хто трудиться в сфері ЖКГ. Сьогодні працівники житлово -комунального господарства вносять величезний вклад у розвиток економіки нашої країни , розширюють спектр послуг і покращують їх якість. А у своє професійне свято вони отримують привітання та подарунки від керівництва та колег , а також вдячних клієнтів.
  Одним з таких знаменних подій для підприємства " Ліфтреммонтаж" є оцінка колективістських цінностей і трудового ентузіазму роботи колективу в особі директора Іващенка С.А. головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації КОЛОМОЙСЬКИМ І.В.

 



     Трудовий колектив « Ліфтреммонтаж » від усієї душі вітає Сергія Іващенка з отриманням почесної грамоти , а також за успішну роботу із застосуванням європейської моделі ведення господарської діяльності.
 
Представник трудового колективу                 Сіроокій О.І.

ТОВ СП « Ліфтреммонтаж Дніпро»