Новини

17.03.2019 З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА!

«Житлово-комунальна сфера - багатофункціональний і дуже складний комплекс, реформування якого здійснюватиметься рішуче і одночасно вкрай виважено. Вона вимагає ретельно прорахованих кроків і разом з тим кардинального підвищення енергозбереження та енергоефективності. Це питання майбутнього України, її місця серед успішних країн світу.

Галузь житлово-комунального господарства є однією з найвагоміших соціально-значущих складників діяльності міста, що покликана забезпечувати умови нормальної життєдіяльності населення.

Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від стійкості і надійності цієї сфери, а також від професіоналізму і відповідальності працюючих у ній людей. І в професійне свято просто необхідно віддати належне цим справжнім людям-трудівникам. Вони гідні найтепліших, захоплених слів! Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення - основа гарного настрою людей, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

Від надійності та якості надання комунальних послуг, від професіоналізму та відповідальності працівників житлово-комунального господарства багато в чому залежить благополуччя кожного будинку, кожної родини, добробут, гарний настрій, а інколи і здоров’я кожної людини.

У цей день ми дякуємо ветеранів праці за багаторічну працю і внесок у розвиток однієї з найважливіших галузей народного господарства, дякуємо всіх тих, хто сьогодні зберігає і продовжує кращі професійні традиції. Щиро бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я, твердої впевненості в завтрашньому дні, удачі та родинного благополуччя!

  Нехай великі неприємності минуть наші будинки, а з дрібними ми впораємося спільно!