Новини

Діагностування ліфтового обладнання!

Шановний, голова правління ОСББ!

Ми вдячні Вам, що Ви обрали нашу компанію з технічного обслуговування ліфтів.

Подальша безпечна експлуатація ліфтів для перевезення мешканців дуже важлива для нас. З кожним днем ми намагаємося поліпшити якість технічного обслуговування ліфтів та контролювати якість виконання робіт з технічного обслуговування ліфтів електромеханіками підприємства.

Своєчасне діагностування ліфтової установи є запорукою подальшої надійної експлуатації та безперебійної роботи ліфтів.

Згідно з  правилами будови  безпечної експлуатації ліфтів (ПББЕЛ НПАОП 0.00-1.02-08) та технічного регламенту, ми пропонуємо Вам послугу з Технічного діагностування об'єктів підвищеної небезпеки технічним експертом з промислової безпеки (посвідчення № 11-19-4, протокол атестаційної комісії від 16.01.2019 р), та надати Акт технічного обстеження Ваших ліфтів. Також для наших клієнтів розроблений спеціальний сучасний електронний сервіс http://remont.lift-dnepr.com.ua/, який дозволить самостійно, згідно з Актом технічного обстеження, сформувати рахунок на ремонт та виконати його в найкоротший термін з подальшою оцінкою та контролем якості.

Вдячні за порозуміння та надіємося, що сумісний комплекс попереджувальних заходів надасть змогу перейти на сучасний електронний алгоритм архівування вихідних даних з технічного діагностування та вдосконалити подальшу якість технічного обслуговування і ремонту Ваших ліфтів.

Заявки на послугу приймаються за посиланням  

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11N2zjzCnzLjd9UZl0c4xNmd5QTrCOFToL8U56rU2bEQ/edit?usp=sharing

З повагою,   Директор  ТОВ СП «Ліфтреммонтаж Дніпро»         Іващенко С.А.