Новини

18.03.2018 День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України

Борці за чистоту, зберігачі затишку і громадського комфорту, володарі довідок, люди, від яких залежить, чи буде у нас в будинках тепло, світло і працюючий ліфт - працівники ЖКГ відзначають своє професійне свято кожної третьої неділі березня.

Служби ЖКГ і побутового обслуговування створюють затишок і зручність життя населення, гарантують соціальну стабільність і громадський спокій.

Співробітники ЖКГ забезпечують наявність в будинках і квартирах води, газу, світла і тепла. Вони прибирають у дворах, парках, вулицях, на дорогах, а також займаються ремонтом ліфтів у багатоквартирних будинках.

У компанії "Ліфтреммонтаж Дніпро" сьогодні працює понад 100 осіб. Це великий колектив - майстри своєї справи, які прагнуть гідно виконувати свої зобов'язання, що дозволяє компанії залишатися конкурентоспроможною. Велике спасибі колективу компанії за працьовитість, дисципліну і якість роботи, адже часом це вимагає великої фізичної праці: доводиться працювати в будь-яку погоду, в будні і свята, вдень і вночі. Зазвичай їх роботу не помічають. Але один день в році їх вшановують і визнають заслуги перед містом.

Робота співробітників підприємства «Ліфтреммонтаж Дніпро" не залишилася без уваги з боку керівництва району, міста і області. За сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону почесними грамотами були відзначені кращі працівники підприємства.

У цей день особливо хочеться підкреслити значимість і важливість праці співробітника ліфтового підприємства, і побажати всім, хто працює у цій непростій сфері, здоров'я і оптимізму, взаєморозуміння, безаварійної роботи і гарного весняного настрою.