Новини

07.11.2017 Торгова марка "Ліфтреммонтаж Дніпро"

Франчайзинг (англ. Franchise, «ліцензія», «привілей»), франшиза (фр. Franchise - пільга, привілей), комерційна концесія - вид відносин між ринковими суб'єктами, коли одна сторона (франчайзер) передає другій стороні (франчайзі) за плату ( роялті) право на певний вид бізнесу, використовуючи розроблену бізнес-модель його ведення. У загальному сенсі, франчайзинг - це «оренда» товарного знака або комерційного позначення. Використання франшизи регламентується договором між франчайзером (той, хто надає франшизу) і франчайзі (той, хто її отримує).


    Ринок франчайзингу в Україні розвивається семимильними кроками. На практиці це означає, що при вирішенні питання щодо створення бізнесу з нуля, все більше підприємців розглядають варіант покупки франшизи для зниження можливих ризиків.
    «Ліфтреммонтаж Дніпро» вже встигла зарекомендувати себе на українському ринку послуг як успішна компанія і надійний партнер. Компанія об'єднала фахівців, за плечима яких є  профільна освіта та багатий досвід робіт з монтажу і технічного обслуговування ліфтів в Україні. Спеціалізоване підприємство, наслідуючи приклад інших великих комерційних підприємств, пропонує всім ліфтовим підприємствам, які бажають вийти на європейський рівень обслуговування, купівлю франшизи.

    На даний момент компанія пропонує вибрати для себе найбільш цікавий варіант франшизи.
    Уклавши договір з нами підприємець отримує право на технічне обслуговування і ремонт ліфтів під брендом "Ліфтреммонтаж Дніпро".
    Бізнес по франшизі від нашої компанії дає відмінну можливість кожному підприємцю знайти для себе найбільш цікавий спосіб входу в світ бізнесу з європейською моделлю управління.
    Франчайзер також гарантує тим, хто придбав у нього франшизи, постійне консультування з різних питань, які будуть виникати не тільки на етапі започаткування бізнесу, але  і при його функціонуванні.

   Ми ставимо серйозні цілі і чекаємо від нових ділових партнерів прагнення домагатися їх разом з нами. Що нам цікаво в нових партнерах? Нам важливий їх досвід роботи, ентузіазм в пізнанні нової діяльності і бажання професійно розвиватися. А ми, в свою чергу, пропонуємо всі умови для реалізації потенціалу.