Новини

16.09.2016 Вітаємо з нагородженням керівництво!

ВІТАЄМО НАШОГО КЕРІВНИКА З НАГОРОДЖЕННЯМ ВІДЗНАКОЮ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ – ЮВІЛЕЙНОЮ МЕДАЛЛЮ «25 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ»!

Розбудова нашої незалежної та могутньої держави – спільна справа усіх українців. Свою частку у цей складний процес щоденною кропіткою працею наповнює і директор спеціалізованного підприємства “Ліфтреммонтаж Дніпро” Сергій Іващенко, наполеглива та самовіддана праця якого не залишається без уваги громадськості міста та керівництва нашої держави.

Так, за значні особисті заслуги у становленні незалежної квітучої України у сфері житлово-комунального господарства, зміцнення міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, розвиток соціально-економічного сектору, активну громадську позицію, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «25 років незалежності України» нагороджено:

-  директора товариства спеціалізованного підприємства "Ліфтреммонтаж Дніпро" Іващенка Сергія Анатолійовича.

 

Колектив спеціалізованного підприємства “Ліфтреммонтаж Дніпро” щиро вітає Сергія Анатолійовича із заслуженою відзнакою та бажає подальших досягнень і перемог на життєвому та трудовому шляху.

Наказ Президента України №336/2016