Новини

15.06.2016 Розпочато роботи по поточним ремонтам ліфтів!

    Голова Дніпра Борис Філатов і його заступник Михайло Лисенко спільно з керівником підприємства "Ліфтреммотаж Дніпро" Сергієм Іващенко перевірили якість робіт по ремонту ліфтів.

    Філатов  зазначив, що нормальна робота ліфтів в будинках - важливий пріоритет. Адже поламані підйомники іноді дійсно перетворюються в життєву трагедію, наприклад, для пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями, які стають заручниками власних квартир.

    Борис Філатов впевнений: чим швидше буде відремонтовано якомога більше ліфтів, тим оперативніше вдасться вирішити проблему не тільки комфорту, але і життєзабезпечення городян.

    «В нас дуже амбітні плани - зробити так, щоб в цьому році в місті запрацювали всі ліфти. Звичайно, це програма-максимум, до якої потрібно прагнути. Проте, у нас виділено належне фінансування. Плануються поточні і капітальні ремонти в майже п'ятистах будинках », - зазначив голова Дніпра.

    У багатоповерхівці № 4-ж на житловому масиві Комунар виконуються роботи по заміні купе кабіни підприємством" Ліфтреммонтаж Дніпро ". Її оснастили LED-освітленням. Крім того, на стінах кабіни з'явився квітковий орнамент і цитати з творів українських письменників. У ліфті також замінюють канат-тягове колесо, тягові канати, канати обмеження швидкості, перемикачі поверхів, тягу противаги.

    Вже за іншою адресою, в будинку по вул. Будівельників, 20-а, також триває ремонт ліфта. Роботи перевіряє заступник міського голови Михайло Лисенко.

  За його інформацією, в цьому ліфті замінено станцію управління. Нова станція не тільки нова і сучасна, а й енергозберігаюча. Крім того, замінюють канати обмеження швидкості, поверхові перемикачі.

    Мешканка багатоповерхівки Ірина Михайлівна ремонту радіє. Розповідає: ліфт був старенький, і довгий час люди намагалися підтримувати його в порядку самостійно. Новий дизайн підйомника жінка схвалює. Каже: за чистотою і порядком тепер стежитимуть ще сильніше.

    Відзначимо, в 2016 році на поточні ремонти ліфтів з міського бюджету виділено близько 20 млн грн. Зараз відремонтовано вже 75 ліфтів.

http://www.11channel.dp.ua/news/dp/2016/06/15/26882.html

http://www.gorod.dp.ua/news/119056