Новини

22.03.2016 З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА!

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу міста. Адже це – тепло й затишок в оселях, доступні  побутові послуги, охайність і чистота вулиць, функціонування громадського транспорту. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

Галузь житлово-комунального господарства є однією з найвагоміших соціально-значущих складників діяльності міста, що покликана забезпечувати умови нормальної життєдіяльності населення. 

Повсякденна праця працівників ЖКГ починається у той час, коли більшість жителів ще не прокинулись, та часто не помітна, але без їхньої турботи неможливо уявити життя людей.  Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих  служб.

 У сучасних умовах реформування системи житлово-комунального господарства на працівників сфери ЖКГ покладена величезна відповідальність у вирішенні цілого комплексу накопичених роками проблем. Значимість їх роботи важко переоцінити.

Від надійності та якості надання комунальних послуг, від професіоналізму та відповідальності працівників житлово-комунального господарства багато в чому залежить благополуччя кожного будинку, кожної родини, добробут, гарний настрій, а інколи і здоров’я кожної людини.

 

Щоденна кропітлива праця працівників спеціалізованого підприємства «Ліфтреммонтаж Дніпро» не залишилась без уваги зі сторони вдячних клієнтів , керівництва району та області. За особистий внесок у соціально- економічний розвиток регіону почесними грамотами та  іменним годинником  булу відзначено кращі працівники підприємства.