Новини

09.02.2016р Новини в Україні

Ліфтом користується кожна людина - будь то мешканець  багатоповерхівки, хворий в лікарні, лікар або депутат Верховної Ради. Цьому складному чутливому механізму все одно, хто в ньому переміщуються, навіть найменший збій в його роботі може привести підйомник до раптової зупинки.

Напевно, з кожним хоч раз в житті таке траплялося: їдеш собі спокійно в ліфті, а він раптом раз і встав незрозуміло де . Чи то на якомусь поверсі, чи взагалі між. Тиснеш на кнопки - а він ні туди, ні сюди. Приємного мало, особливо якщо поспішаєш і запізнюєшся. Так і сталося днями в будівлі Верховної Ради, в парламентському ліфті застрягли депутати і були дуже здивовані, що сталося.

Робочій день для деяких депутатів Верховної Ради закінчився легким казусом. Повертаючись з пленарного засідання лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко разом зі своїми однопартійцями застрягли у ліфті. Коли нардепи зрозуміли, що застрягли, вони були дуже здивовані, трохи пожартували, а потім Ляшко особисто додзвонився до диспетчера і поцікавився, чи скоро запрацює ліфт і їх звільнять, а також чи вистачить повітря "постраждалим".

Ляшко закликав своїх колег по нещастю економити повітря. "Скільки працюю, такого не було", - зазначив він. Депутату і його колегам довелося чекати допомоги близько 20 хвилин.

 

Джерела посилань:

https://www.youtube.com/watch?v=UXM2O-hLAHo

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/lyashko-zastryal-v-lifte-verhovnoy-rady-689211.html