Новини

01.02.2016р. Вдячність за розуміння і співпрацю!

Всупереч складній економічній ситуації в Україні, ми продовжуємо пiдтримувати задану планку якості та не зупинятися на старих досягненнях. Ми змінюємося і рухаємося в тому напрямку, який необхідний нашим клієнтам і місту в цілому. За часів нестабільної економічної ситуації співробітниками компанії чітко визначено мету і завдання, вироблені нові плани дій; йде системна робота над їх реалізацією. Завдяки спільним зусиллям та професійній  взаємодії з бізнес-партнерами ми працюємо над вдосконаленням якості виконаних робіт та прагнемо зробити технічне обслуговування Ваших ліфтів бездоганним.

Так, завдяки згуртованій роботі вже з січня 2016 року в м. Дніпропетровську введено до експлуатації  два пасажирських ліфта  за адресами: вул. Робоча 24а, бл.6 та вул. Будьонного, 8. Де найголовнішу оцінку нашій роботі, безумовно, повинні поставити мешканці з якими ми продовжуємо працювати над реалізацією поставлених цілей.

Окремо висловлюємо слова вдячності заступнику начальника управління житлово-комунального господарства та благоустрою Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Шнайдеру Олександру Едуардовичу за його активну життєву позицію та координацію роботи підрядних підприємств стосовно відновлення ліфтового парку міста.

Завдяки його професійній небайдужості до ліфтової сфери вдалося в зжатий термін виконати монтаж та запуск ліфтового обладнання в багатоповерхівках міста, надавши можливість мешканцям в майбутньому користуватися новеньким сучасним підйомником.

           вул. Робоча 24а, бл.6                        вул. Будьонного, 8

      

Спеціалізоване підприємство “Ліфтреммонтаж Дніпро” активно підтримує взятий  європейський курс розвитку міста, працює, спираючись на думки й інтереси мешканців.