Новини

21.01.16 Акцiя триває!

Рік щойно розпочався, а роботи по заміні ліфтових кабін активно тривають в рамках постійно діючої акції "Погаси борг -  отримай оновлене купе кабіни". Так вже  з'явився перший переможець акції.

Вдало розпочався Новий рік для мешканців ж/м Комунар - в будинку за адресою ж/м Комунар, 5Н1 встановлена нова ліфтова кабіна.

Щойно розгледівши новенький ліфт, мешканці сусідніх будинків вже мають намір прийняти участь в постійно діючій акції Погаси борг -отримай оновлене купе кабіни”, та сподіваються в недалекому майбутньому побачити такого ж металевого красеня у себе в будинку.

Також люди від душі подякували компанію за новий підйомник, висловлюючи слова вдячності, побажали успіхів, розвитку та впровадження таких АКЦІЙ у всіх районах нашого міста.

Нагадуємо, що для цього необхідно погасити борг за технічне обслуговування ліфта по дому та надіслати заявку на електронну пошту підприємства e-mail:lift@email.ua

БУЛО                                                      СТАЛО

      

 

“Справна робота ліфта в багатоповерхівках - запорука комфортного життя мешканців. Ми робимо все, щоб ліфти не ламалися та служили мешканцям вірою і правдою тривалий час!”

 Спеціалізоване підприємство 

“Ліфтреммонтаж Дніпро” 

Сергій Іващенко

 

 

З питань акції звертатися за тел. 372-96-93  

відділ розвитку,

Ірина Володимирівна