Новини

21.12.2015 Нове устаткування Могилевліфтмаш незабаром у Дніпропетровську

Сьогодні Дніпропетровськ є містом лідером, в якому послідовно і планомірно проводяться реформи  у сфері житлового господарства та економіки, які спрямовані на поліпшення життєвого рівня громадян  і модернізацію житлового фонду міста.

У рамках сучасного світу ліфтовий парк міста трохи застарів і в деяких випадках вимагає модернізації. Хотілося б нагадати, що наступний рік міськжилуправління планує провести під девізом "Дніпропетровськ - місто з ліфтами, які працюють". У світлі усіх подій та з метою  заощадження бюджетних коштів і прямих поставок ліфтів та запасних частин що випускаються, представники ТОВ СП "Ліфтреммонтаж Дніпро" відвідали найбільший завод в східній Європі ВАТ "Могильовський завод ліфтового машинобудування".

Не для кого не секрет, що на  сьогодні Могилевліфтмаш є одним з найбільших виробників якісних ліфтів і їх комплектуючих.  На сьогоднішній день заводом випускається широка номенклатура запасних частин і устаткування для модернізації морально застарілих і фізично зношених ліфтів. Відмінна якість і надійність Могильовських ліфтів підтверджується зростанням попиту, що стабільно збільшується, на продукцію заводу. Усе устаткування цієї марки відповідає міжнародним вимогам, що пред'являються до ліфтів і підйомних механізмів, і має сертифікати, що дозволяють виробникові маркірувати свою продукцію знаком СЕ.

Щодня наша компанія робить все, щоб підвищити якість обслуговування наших клієнтів. Ми здійснюємо постійне навчання наших співробітників, щоб вони були найпрофесіональнішими працівниками ліфтової сфери.