Новини

20.11.2015 До вибору обслуговуючої компанії необхідно підходити відповідально!

Живучи в сучасному світі, ми настільки звикли до такого блага цивілізації, як ліфт, що будь-яка його поломка і зупинка стає для нас кошмаром. Але, при цьому, погодьтеся, мало хто з мешканців багатоповерхівки цікавиться, хто обслуговує підйомник. А даремно…

Ліфт є джерелом підвищеного ризику і відноситься до потенційно небезпечних об'єктів. Наша безпека в ньому залежить від якості роботи спеціалістів, що стежать за станом ліфта. Тому виникає привід задуматися, хто ж обслуговує Ваш підйомник і наскільки сумлінно виконується робота.

При правильному обслуговуванні, ремонті і дотриманні правил користування ліфтом, підйомники навіть з великим терміном експлуатації, можуть прослужити ще не один рік. Тому до вибору обслуговуючої організації необхідно підходити відповідально.

Бували випадки, що «спокусившись» на привабливі тарифи деякі змінюють досвідчених ремонтників на дилетантів і самоучок. У підсумку така економія призводить до передчасного зносу ліфтів і триває рівно до їх повної зупинки.

Вимог до організацій, які займаються технічним обслуговуванням ліфтів, багато. Але найважливіші: досвід роботи, персонал і виробнича база.