Новини

1.11.2015 Роботи виконано! Парус 1А; вул. Гідропаркова 11, бл.8; Парус 1ГД; вул. Гідропаркова 1, бл.8; вул. Моніторна 5, бл. 1

На ж / м Парус впродовж вересня - жовтня плавно триває заміна старих купе кабін на нові згідно з акцією "Якість в кожен дім". Нові ліфтові кабіни встановили в будинках за адресами: Парус 1А; вул. Гідропаркова 11, бл.8; Парус 1ГД; вул. Гідропаркова 1, бл.8; вул. Моніторна 5, бл. 1. Мешканці, які проживають в будинках, де було замінено ліфтове обладнання були раді і висловили співробітникам підприємства слова подяки. Нові кабіни не тільки на вигляд кращі попередніх, головне, що вони надійні і безпечні.

Хотілося б відзначити, що в рамках акції "Якість в кожен дім" в першу чергу були замінені ліфти при обстеженні яких було встановлено, що кабіни даних підйомників перебувають в антисанітарному стані. Тобто, панелі купе були зіпсовані, пошкоджені, та могли нести небезпеку в ході подальшого його використання. Тому було прийнято рішення про першочергову заміну купе кабін саме за даними адресами.

 

Шановні наші клієнти нагадуємо, що основним завданням програми "Якість в кожний будинок" є заміна старих купе кабін на нові сучасні. Програма розрахована на два роки (2015-2017) і передбачає заміну значної частини ліфтів на ж/м Парус.

 1. Парус 1А

      БУЛО                             СТАЛО

  

 

2. Вул. Гідропаркова 11, бл.8

       БУЛО                                    СТАЛО

 

 3. Парус 1ГД

        БУЛО                                    СТАЛО

 

4. Вул. Гідропаркова 1, бл.8

          БУЛО                             СТАЛО

 

5. Вул. Моніторна 5, бл. 1

           БУЛО                                 СТАЛО