Новини

9.10.2015 Вул. Моніторна 7, бл.5. Роботи виконано!

На ж / м Парус з'явилося ще одне нове сучасне купе кабіни! Щасливими власниками свого нового ліфта стали мешканці будинку, які мешкають за адресою вул. Моніторна 7, бл.5. Купе кабіни за даною адресою було замінено в рамках програми "Якість в кожний будинок".

Мешканці були раді, що в їхньому будинку з'явився новий ліфт, який тепер працюватиме без збою. Стара кабіна повністю відпрацювала свій термін служби. Проводити ремонтні роботи з поліпшення техніко-експлуатаційних характеристик і подовжувати термін експлуатації ліфта, шляхом заміни окремих складових частин, безпосередньо на місці експлуатації було б не доцільно, тому нашим експертом було зроблено висновок про необхідність заміни ліфтового обладнання.

 

Шановні наші клієнти, важливо не забувати, що встановлення нових купе кабіни не вирішує проблеми з поломками і зупинками ліфтів. Елементарне дотримання правил користування пасажирськими ліфтами допоможе Вам під час експлуатації уникнути нещасних випадків, а також істотно підвищити термін служби ліфта.

Пам'ятайте, що пасажирські ліфти служать для перевезення людей. У пасажирських ліфтах дозволяється також переміщення вантажів домашнього вжитку за умови, якщо загальна маса пасажирів з вантажем не перевищує допустиму вантажопідйомність ліфта.

                 БУЛО                                                        СТАЛО