Новини

18.03.2015 Вітаємо з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

   «Житлово-комунальна сфера - багатофункціональний і дуже складний комплекс, реформування якого здійснюватиметься рішуче і одночасно вкрай виважено. Вона вимагає ретельно прорахованих кроків і разом з тим кардинального підвищення енергозбереження та енергоефективності. Це питання майбутнього України, її місця серед успішних країн світу.

   У відповідність з Указом Президента України в третю неділю березня традиційно відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

   У повсякденному житті з працівниками комунальних служб ми стикаємося найчастіше по малоприємним приводам: то труба потече, то кран зірве, то в ліфті застрягли. Коли навколо чистота і порядок, немає перебоїв з подачею води, тепла та електроенергії, робота комунальників непомітна і сприймається як належне. За кадром залишаються нічні виїзди на аварії, ліквідація наслідків проривів на комунікаціях і багато іншого. Але ж праця працівників ЖКГ складна, відповідальна і різноманітна. Погодьтеся, що рівень комфорту нашого з вами життя багато в чому залежить саме від них. Нехай діяльність комунальних служб не можна назвати героїчною, але наше сьогоднішнє життя важко уявити без стабільної цілодобової роботи цих багатофункціональних служб. Немає іншої такої галузі, яка була б настільки тісно пов'язана із забезпеченням життєдіяльності населення, підприємств і установ, лікарень і шкіл, як житлово-комунальне господарство.

   Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від стійкості і надійності цієї сфери, а також від професіоналізму і відповідальності працюючих у ній людей. І в професійне свято просто необхідно віддати належне цим справжнім людям-трудівникам. Вони гідні найтепліших, захоплених слів! Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення - основа гарного настрою людей, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

Успіхи та досягнення колективу спеціалізованого підприємства  "Ліфтреммонтаж Дніпро"

   У цей день ми дякуємо ветеранів праці за багаторічну працю і внесок у розвиток однієї з найважливіших галузей народного господарства, дякуємо всіх тих, хто сьогодні зберігає і продовжує кращі професійні традиції. Щиро бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я, твердої впевненості в завтрашньому дні, удачі та родинного благополуччя!

   Нехай великі неприємності минуть наші будинки, а з дрібними ми впораємося спільно!