Новини

22.04.2020 У ДНІПРІ ПРОДОВЖУЮТЬ КАПІТАЛЬНО РЕМОНТУВАТИ ЛІФТИ

У Дніпрі у період карантину продовжують ремонтувати ліфти у житлових будинках. Так, на вулиці Робочій, 152 (8-й блок) заплановано капітально відновити два підйомники: вантажно-пасажирський та пасажирський. За цією адресою вже встановили сучасну станцію управління та енергоощадну лебідку підйомника.

«Новий ліфт оснащений додатковим освітленням, звуковими сигналами, а кнопки виклику на поверхах – зі спеціальним шрифтом Брайля. Окрім цього, на цифровому табло відображається, коли необхідно робити сервісне обслуговування, що дозволить здійснювати це своєчасно», – зазначив директор «Ліфтреммонтаж Дніпро» Сергій Іващенко.

Цьогоріч планують капітально відремонтувати 7 підйомників і ще замінити 10 ліфтів, у яких сплив термін експлуатації.

«Ще наприкінці 2015 року на території міста не працювали понад 900 підйомників. На сьогодні таких майже не залишилось. Подібних обсягів виконаних робіт немає в жодному місті-мільйоннику України. Наразі ми взялись до наступного етапу – заміни підйомників, що вичерпали експлуатаційний термін. Таким чином ми йдемо по колу: спочатку ремонтували тільки неробочі ліфти, а потім ще і ті, що вичерпали експлуатаційний термін», – розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

 

 

https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/38005/u-dnipri-prodovzhuyut-kapitalno-remontuvati-lifti