Новини

08.02.2018 Зручно! Якісно! Швидко!

Підприємства, що виконують технічне обслуговування ліфтів, повинні володіти високо ефективним парком машин, що є необхідною передумовою підвищення якості та забезпечення конкурентоспроможності послуг.

У той же час стан машинного парку на багатьох підприємствах в даний час слід визнати незадовільним. Значна частина машин і устаткування є фізично і морально зношеним і не може сприяти вирішенню вищезгаданих завдань.

З метою оптимізації витрат, зниження витрат, турботи про навколишнє середовище і поліпшення якості обслуговування трудовий колектив "Ліфтреммонтаж Дніпро" прагне відповідати європейським регламентам і нормам, надаючи своїм клієнтам справжню європейську якість послуг, використовуючи в своєму оновленому автомобільному парку сучасні економічні автомобілі з найменшим викидом СО2 в атмосферу.

Оновлення автомобільного парку допоможе підвищити як ефективність управлінських витрат, так і якість послуг, що надаються клієнтам підприємства компанії "Ліфтреммонтаж Дніпро".

Новий автомобіль оснащений спеціальним діагностичним обладнанням, системою GPS, яка дозволить краще оптимізувати маршрути руху автомобіля і більш точно фіксувати час проведення аварійних та інших робіт.

Зустрічайте - Ваш Новий сталевий кінь!